Acts op maat

Fools for Schools & elsewhere

Fools for Schools & elsewhere brengt door u aangedragen thema’s op sprankelende wijze tot leven.
Dit kan zowel voor kinderen (for Schools) als voor volwassenen (& elsewhere). Het duo maakt een feestje van openingen, voorlichtings programma’s en educatieve projecten. Ook gevoelige onderwerpen als b.v. pestgedrag of samenwerkings problemen nemen zij op een frisse en vrolijke wijze onder de loep.

Niets menselijks is FS&e vreemd. Clowns zijn onbevangen in alles wat op hen afkomt. Schaamte, irritatie, trots, blijdschap…. ze moffelen geen enkele emotie onder de tafel. De clowns kunnen letterlijk op zijn kop gaan staan om (problematische) situaties van alle kanten te belichten.
Dit leidt vaak tot verrassende en hilarische momenten.

 

om u een idee te geven:

Mme Sizoo & Co

Voor al uw officiele openingen

1

Speelsters:  Bea Westervelt en Els Jansen

Hoe word ik spiritueel?
– in 10 stappen-

Mmm, tsja, spiritualiteit, wat is dat eigenlijk…, iets met yoga, klankschalen wierook? Of waar zit het hem eigenlijk in?   Twee clowneske dames doen een grondig onderzoek en komen zo tot hun eigen conclusies…

Duur: ong 15 min.

Speelsters: Els Jansen en Jannah Wijffels

Uw Schoolgruit Promotie Team

Een vrolijke introduktie van uw groente en/of fruit project, waarbij de kennis der fruitsoorten van uw leerlingen flink wordt uitgebreid.

Wat is er lekkerder dan gruit…!? Het SGPT is overtuigd van hun boodschap, fruit is heerlijk!!  Het team gaat de klassen langs en leert de kinderen in minder dan een kwartier, op hun hilarisch, clowneske wijze, een meeslepend fruitlied dat de komende weken nog vaak door de schoolgangen  zal galmen.
speelsters:  Gerda Leenders en Els Jansen

Het Juffenfeest

juffen feest

Voor al uw Juffen- en meesters feestjes

 Etc. Etc.

Dus …heeft u iets specifieks te vieren, een thema dat u aan wilt kaarten, een onderwerp wat u eens op een andere wijze onder de loep wilt nemen… Schroom niet contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend informatie gesprek, bel Els Jansen: 0031 631782337 of mail naar els_jansen@online.nl