Professor Jakkes & Co

Een clowneske voorstelling rond voeding en beweging.

Het lijkt allemaal erg gewichtig wat professor Jakkes en zijn assistent laten zien. Zo starten ze proefondervindelijk een onderzoek naar het verschil in smaak. Zoet, bitter… alles gaat over de tong, terwijl ze tegelijkertijd elkaar het leven behoorlijk zuur maken. Daarnaast stellen ze op wetenschappelijke wijze de invloed vast van verschillende bezigheden op de hersengolven. Televisie kijken, chips eten, hardlopen: het staat allemaal op het menu van professor Jakkes en Co. Dat een van beiden daarbij haast het leven laat als de ander zijn gram probeert te halen… tja, het is allemaal in belang van de wetenschap.

Professor Jakkes & Co is een vrolijk optreden voor basisscholen en andere instellingen, waarin wordt ingehaakt op het belang van gezonde voeding en voldoende beweging voor opgroeiende kinderen Het hilarische duo neemt dit thema op een clowneske wijze onder de loep. Het resultaat is een smakelijke voorstelling, met veel humor maar ook met genoeg stof om over door te praten met de kinderen.

Professor Jakkes & Co treden in opdracht van Fools for schools & elsewhere onder meer op in het programma ‘Wikken en bewegen’ van de GGD Nijmegen en omstreken, maar zorgen ook in andere delen van Nederland voor dikke pret.

prof j, 1prof J, 3Prof J, 2

Voor een kort filmpje over de voorstelling Klik hier

.

Zakelijke gegevens:

De voorstelling is geschikt voor kinderen van groep 3 t/m 8
Duur voorstelling: ongeveer 30 minuten
Benodigdheden: speelvlak van minimaal 5 x 7 meter
muziekinstallatie met cd-speler

Voor informatie en boekingen kunt u bellen met Els Jansen: 06 31782337 of mailen naar els_jansen@online.nl