Het Herfstparadijs

Het Clownsparadijs… het land van heb je ooit en raad eens wat…
Jezelf (en anderen) verrassen, op reis in de wereld van verwondering, nieuwsgierigheid en ongekende mogelijkheden.
 
Ik heb de perfecte plek gevonden om een week lang onszelf onder te dompelen in dit alles.
Een terrein van een kunstenaar, met overal gekke kunstwerken, trapjes, hoekjes, speelplekken en zelfs een zwembadje!
Met waanzinnige uitzichten, superleuke, knusse appartementjes (één in de vorm van een kikker), in de allermooiste streek die ik ken.

het huis

Dit jaar biedt ik voor het eerst een clownsweek aan in het najaar.
In deze week wil ik een combinatie maken van Clownerie en Wandelen. De streek rondom Cantagal is uitzinnig mooi. Er zijn talloze verschillende microlandschappen, het ene nog mooier dan het andere. Zo heb je Lac de Salagou, een prachtig, grillig gevormd, helder blauw stuwmeer, gelegen tussen zacht ronde, rode bergen.
Er is de kloof van st Guilhem de Desert, met hoge steile witte rotswanden en schitterende uitzichten, en het woud van Escandorgue, vol eeuwenoude beuken, met de meest grillig gevormde stammen en takken, die in innige omhelzing om de grote, dik met mos begroeide rotsen om hen zijn gegroeid. Je waant je in een echt Tolkien bos..

We gaan afwisselend een dag clownen en een dag wandelen. Tijdens de wandeldag nemen we onze neus mee en zoeken we onderweg een mooie plek om buiten te spelen.

Een zekere wandelconditie is wel vereist, het is hier echt nergens plat, de paden kunnen aardig klimmen en dalen en we gaan wandelingen maken van 3 a 4 uur (met tussendoor pauzes)

Als dit je aanspreekt hoor ik graag van je!

Data: 12 t/m 19 oktober

Prijs tussen 675,- en  740,-, all in.., afhankelijk van in welk(e) appartement/kamer je slaapt.
Plaats: Cantagal (zie www.cantagal.com), les Salces, zuid Frankrijk (ter hoogte van Montpellier, zo’n 60 km oostelijk landinwaarts)

Je kunt goedkoop vliegen met Ryan air vanaf vliegveld Weeze/dusseldorf naar Beziers. Vaak heb je al een retourticket voor minder dan 100 euro.
Of, beter voor het milieu, de TGV nemen naar Montpellier.

Wij kunnen je komen ophalen (tegen een vergoeding) vanaf het vliegveld of het eindsation van de tram in Montpellier.

meer info en aanmelden: els_jansen@online.nl